Catalan English French Spanish

Formació dirigida a professionals de l’educació i la interpretació ambiental, guies de natura, intèrprets de llengua de signes i professionals que treballen en l'àmbit de les persones discapacitades, professorat i mestres, etc.

Objectius: Conèixer i adquirir eines i tècniques per a una relació educativa efectiva entre els i les professionals de l’educació ambiental i les persones amb algun tipus de discapacitat que participen d’activitats d’interpretació i educació ambiental. Qüestions com l’ús del llenguatge (oral, visual, corporal), la gestió i dinàmica del grup de participants de les activitats, l’acompanyament i atenció a aquest col·lectiu, etc., seran tractades de forma pràctica i posades a prova durant la formació.

Certificat d'assistència. Els i les participants obtindran un certificat d’aprofitament del curs, sempre i quan s'hagi assistit, com a mínim, a les sessions 2 i 3. 

----------------------------------------------------

Preu: Preu reduït per estudiants, aturats/des i socis/es SCEA: 15€.

Preu estàndard per inscripcions després del 16 de novembre: 50€.

Descompte! Preu estàndard per inscripcions fins el 16 de novembre: 25€.

La sessió 1, del divendres dia 23, és gratuïta, però cal inscripció prèvia (places limitades).

El curs admet un màxim de 20 participants. Les places s'assignaran per ordre de pagament d'inscripció.

InscripcionsEnviar sol·licitud d'inscripció per fer la prereserva i obtenir les instruccions per realitzar el pagament a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 932133945

 

TURULL WEB 01

  

Llegeix més...

Dimecres 14 de novembre de 17h a 19h descobrirem les iniciatives per a un model de barri verd i inclusiu que ofereix el barri de les Corts, i ho farem a través d'un Mapatge col·laboratiu emmarcat dins del Mapa Barcelona + Sostenible, un projecte que permet fer visibles iniciatives de petita i gran escala que hi ha a la ciutat de Barcelona i que vol esdevenir una eina que contribueixi a l’enriquiment del teixit veïnal i comunitari i a la construcció d’una societat més responsable, justa i inclusiva socioambientalment.

cartell mapatge2018

 

Llegeix més...

Des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental juntament amb la Fundació Vincles, la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, la Càtedra de l’aigua salut i benestar (UVic/UdGi) i la Diputació de Barcelona, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social  “La Caixa”,  estem impulsant la XAEC Xarxa Aigua, Educació i Comunitat

A través de la XAEC es pretén afavorir l’intercanvi entre persones, entitats i institucions que tenen propostes i programes educatius relacionats amb l’aigua (aigües continentals), amb l’objectiu de fer créixer conjuntament les xarxes de col·laboració i potenciar un espai web on hi hagi tota la informació de projectes d’educació per a la sostenibilitat que tenen l’aigua com a eix estratègic.


Estem organitzant 4 trobades (Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona) per fomentar l’intercanvi d’experiències entre les diferents entitats que tenen propostes i programes educatius relacionats amb l’aigua. Les jornades finalitzaran a Barcelona el Març de 2019, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua.


La primera jornada es realitzarà el dia 10 de novembre al Museu de l'Aigua de Lleida (Avinguda de Miguel Batllori, 52, 25001 Lleida) de 10h a 13.30h
Consulteu el programa i feu la vostra inscripció!

Consulta el programa

Xarxa Aigua Educacio

Si sou una entitat, escola, entitat d’EA, equipament, associació, empresa, docent… i voleu participar del projecte aportant la vostra experiència podeu contactar amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.aiguaieducacio.cat/

A través del compromís social i d’una visió crítica, el Cicle Arrelarts vol apropar als i les ciutadanes de Barcelona diverses de les problemàtiques socioambientals que ens afecten utilitzant diferents llenguatges artístics i expressius. També pretén mostrar de quina forma diferents disciplines artístiques interpel•len i sensibilitzen de la importància d’avançar cap a una ciutat més sostenible.

Enguany se celebra la 3a edició del Cicle Arrelarts amb el lema “Art i Cultura per a un consum responsable i de proximitat", organitzat per la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) i l’Aula Ambiental Bosc Turull. Les propostes de la nova edició giraran entorn el consum i la agroecologia. Totes les activitats són gratuïtes (Formulari d'inscripció).

SCEA ARRELARTS 2018 XXSS

 

A través de diversos llenguatges artístics, les persones assistents participaran a dos espais on reflexionar sobre el model de consum actual i com existeixen noves oportunitats per aconseguir canviar aquest model a través d'un consum conscient i responsable.

Llegeix més...