Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Des de la SCEA tornem a llençar una nova campanya per recollir els efectes que l’emergència sanitària per Covid-19, està tenint en el sector de l’educació ambiental.Disposar d'aquesta informació ens permet tenir una imatge dels efectes que ha patit el sector fins al 30 de juny i poder elaborar un informe com a col·lectiu.

Omple el qüestionari

El qüestionari es podrà omplir fins el 30 de juny (ampliat termini!)

Llegir Manifest


Moltes gràcies per la vostra participació!

covid19EA

Un any més, des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, us animem a celebrar un Sant Jordi conscient, ple d‘iniciatives sostenibles i de #RosesSenseEspines.


Amb la campanya #RosesSenseEspines volem reflexionar sobre impactes ambientals, econòmics i socials que hi ha darrere el consum de roses i també fomentar un canvi d’hàbits a través de la proposta i recopilació d’alternatives. Podeu consulta el blog #RosesSenseEspines on trobareu informació sobre les espines que amaguen les roses, possibles alternatives i + recursos per seguir aprofundint sobre la temàtica.
Què us proposem?


Al llarg del dia de Sant Jordi, santa Jordina i Georgina, us animem a compartir a les xarxes socials les vostres roses “sense espines” i alternatives sostenibles, penjant la vostra imatge acompanyada del hashtag #RosesSenseEspines i mencionant @scea_cat.

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER PARTICIPAR!

Bona diada de Sant Jordi, Santa Jordina i Georgina!

RosesSenseEspines20

 

 

A causa de l'emergència sanitària pel COVID-19, des de l'equip de la SCEA seguirem treballant des de les nostres llars i en l’horari habitual, en la mesura del possible. Per tant, podeu seguir contactant-nos a través de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (el telèfon fix no estarà disponible).
Cuideu-vos!CartellSCEA COVID19

 

 

 

El proper dimecres 19 de febrer serà la inauguració de l'exposició "40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny", organitzada per la Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, el Zoo de Barcelona i comissariada per la SCEA.

Us esperem a les 18h a la planta baixa de l'Edifici del Rellotge (Escola Industrial, carrer Comte Urgell, 187 Barcelona)

Fins el 13 de març es podrà visitar a Barcelona a partir de llavors anirà itinerant per diversos punts del Parc Natural del Montseny.

Més informació sobre l'exposició al següent article.

ExposiciMontseny