Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Des de la SCEA tornem a llençar una nova campanya per recollir els efectes que l’emergència sanitària per Covid-19, està tenint en el sector de l’educació ambiental.Disposar d'aquesta informació ara ens permet tenir una imatge de la situació actual i poder elaborar un informe com a col·lectiu.

Omple el qüestionari:
https://forms.gle/F1nGozkaLzYZieRw9
El qüestionari es podrà omplir fins el 31 de maig.


Moltes gràcies per la vostra participació!

covid19EA

Un any més, des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, us animem a celebrar un Sant Jordi conscient, ple d‘iniciatives sostenibles i de #RosesSenseEspines.


Amb la campanya #RosesSenseEspines volem reflexionar sobre impactes ambientals, econòmics i socials que hi ha darrere el consum de roses i també fomentar un canvi d’hàbits a través de la proposta i recopilació d’alternatives. Podeu consulta el blog #RosesSenseEspines on trobareu informació sobre les espines que amaguen les roses, possibles alternatives i + recursos per seguir aprofundint sobre la temàtica.
Què us proposem?


Al llarg del dia de Sant Jordi, santa Jordina i Georgina, us animem a compartir a les xarxes socials les vostres roses “sense espines” i alternatives sostenibles, penjant la vostra imatge acompanyada del hashtag #RosesSenseEspines i mencionant @scea_cat.

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER PARTICIPAR!

Bona diada de Sant Jordi, Santa Jordina i Georgina!

RosesSenseEspines20

 

 

A causa de l'emergència sanitària pel COVID-19, des de l'equip de la SCEA seguirem treballant des de les nostres llars i en l’horari habitual, en la mesura del possible. Per tant, podeu seguir contactant-nos a través de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (el telèfon fix no estarà disponible).
Cuideu-vos!CartellSCEA COVID19

 

 

 

El proper dimecres 19 de febrer serà la inauguració de l'exposició "40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny", organitzada per la Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, el Zoo de Barcelona i comissariada per la SCEA.

Us esperem a les 18h a la planta baixa de l'Edifici del Rellotge (Escola Industrial, carrer Comte Urgell, 187 Barcelona)

Fins el 13 de març es podrà visitar a Barcelona a partir de llavors anirà itinerant per diversos punts del Parc Natural del Montseny.

Més informació sobre l'exposició al següent article.

ExposiciMontseny