Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Després de dos anys de feina, demà 9 de setembre a les 12h s'inaugura l'exposició "Camins de Natura, itineraris vitals". Una exposició que té per objectiu commemorà els 30 anys de la SCEA, els 40 anys del primer itinerari ambiental a Catalunya que es va fer al Bosc de Santiga i donar valor al paper dels educadors/es ambientals en la seva tasca d'interpretar l'entorn natural.

L'exposició romandrà oberta al públic del 10 de setembre al 31 de gener de 2016 al Palau Robert (Palau Robert Centre d'Informació de Catalunya
Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona).

Paral·lelament socis i sòcies de l'entitat guiaran itineraris de natura durant els caps de setmana i els dies festius dels mesos de setembre, octubre i novembre. Es tracta d'una gran oportunitat per conèixer el nostre entorn natural de la mà de grans professionals. Aquestes visites són gratuïtes però cal inscripció prèvia que podreu fer a través de l'espai web propi de l'exposició (www.caminsdenatura.cat)

Us animem a tots i totes a visitar l'exposició i a gaudir dels itineraris guiats que es proposen!

Properament seguirem informant sobre totes les novetats de l'Exposició.