Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Aquest matí ha quedat inaugurada l’exposició camins de natura.

Del 10 de setembre al 31 de gener de 2016 podeu visitar-la a la Sala 4 del Palau Robert.

El nostre més sincer agraïment a totes les persones que ens heu acompanyat durant l’acte d’avui i a totes aquelles que heu col·laborat aportant continguts i esforç al llarg d’aquests dos anys de feina.

Aquest ha estat el parlament per part de la SCEA:

“Fa quaranta anys del primer itinerari al bosc de Santiga, amb en Jaume Terradas i la Marina Mir de promotors entre d'altres. Un reconeixement als "itinareros" per aquesta llavor que va fer néixer la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA).

Fa trenta anys de la creació de la SCEA i l'inici de molts grups d'educadors ambientals.

Ara fa un parell d’anys la proposta dels socis Albert Torres i Alba Castelltort, ens ha portat avui a inaugurar un nou itinerari i una exposició amb voluntat d'esdevenir punt de partida de camins d'arreu del país.

Donar les gràcies a entitats i institucions que ho han fet possible, perquè sense aquesta complicitat i "altaveus" la prèdica de l'EA no arribaria.

Deixeu-vos guiar i seduir pels diferents camins i que serveixi per posar en valor el patrimoni que tenim el goig de compartir.

Moltes gràcies”

Lluís Pagespetit

Paral·lelament us convidem a visitar el web del projecte: www.caminsdenatura.cat , on podreu trobar molta informació complementària.

Us informem també que a partir d’aquest dissabte s’ofereixen 26 itineraris guiats i gratuïts arreu del territori. Un per cada dia festiu, del 12 de setembre al 29 de novembre. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Consulta el programa d’itineraris guiats i inscriu-te!

Us estarem molt agraïts si ens ajudeu a difondre el programa d’itineraris entre les persones, entitats i mitjans que penseu que poden estar interessats.

Moltes gràcies!!