Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

 

Arriba el FÒRUM D’EDUCACIÓ AMBIENTAL.CAT Educació per a la sostenibilitat, els propers 2 i 3 d’octubre de 2015 al Palau Robert i a l’Aula Ambiental Bosc Turull

Des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental s’organitza aquesta vuitena edició del Fòrum d’Educació Ambiental, amb l’objectiu de seguir reflexionant sobre el futur de l’educació ambiental i marcar-nos nous reptes.

Aquest any sota el títol “Educació per a la sostenibilitat” volem aprofundir sobre el paper de l’educació ambiental vist des de diferents perspectives i amb la biodiversitat com a eix transversal.

El Fòrum donarà continuïtat al conjunt d’activitats que es realitzaran a Barcelona amb motiu de les Jornades PAN-Europees d’educació ambiental els dies 1 i 2 d’octubre de 2015.

També hi haurà espai dins del Fòrum per celebrar el 30 aniversari de l'entitat, gaudirem de l'espectacle d'IMPRO Barcelona i farem un tots plegats un brindis per la trajectòria i el futur de l’entitat i la feina que a diari realitzeu tots i totes com educadors ambientals. Per aquest motiu esperem comptar amb la vostra assistència.

Ja podeu fer la vostra inscripció i consultar el programa