Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Com tots sabeu, des del passat 9 de setembre i fins el 31 de gener del 2016 podeu visitar l'exposició Camins de Natura, Itineraris Vitals a la Sala Cotxeres del Palau Robert. L'horari per visitar l'exposició coincidiex amb l'horari d'obertura del Palau Robert i de dimarts a dissabte de 10h a 14h hi ha una educadora ambiental que us pot assessorar durant la vostra visita.

L’objectiu d’aquesta exposició és commemorar el 40 aniversari del primer itinerari d’educació ambiental que es va realitzar al Bosc de Santiga al 1975 i el 30 aniversari de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), entitat que ha fet el projecte amb el suport de diferents administracions.

 

         CaminsPrestecCamins4

 

 

 

L’exposició explica l’evolució i el paper de l’educació ambiental i posa èmfasi en la figura dels educadors/es ambientals i en els itineraris ambientals que es poden fer arreu del territori. Complementàriament es proposen itineraris guiats i també es proposen activitats autoguiades per a escoles i grups organitzats aprofitant els materials de l’exposició i els elements del jardí del Palau Robert.

Ja podeu consultar a la web les activitats autoguiades que es proposen per escoles i grups organitzats per a que prepareu l'activitat prèviament a la vostra visita. Coincidint amb l’horari d’atenció al públic de l’educadora de l’exposició (de dimarts a dissabte de 10h a 14h) també podreu disposar de material en préstec.

Si sou una escola o un grup organitzat i teniu intenció de visitar l'exposició amb el vostre grup, és necessari que informeu de la vostra visita trucant al telèfon 93 213 39 45 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.