Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Com cada 26 de gener celebrem el dia Mundial de l’Educació Ambiental , un dia per celebrar i valorar la feina i tasca que tots nosaltres realitzem a diari. La SCEA fa més de trenta anys que vetlla i agrupa a professionals que volen transformar el seu entorn des de l’educació ambiental i continuarà fent-ho gràcies al suport i empenta de tots i totes vosaltres.

Aquest any, coincidint amb el dia 26, es realitza una visita a l’exposició Camins de Natura. La primera activitat del cicle “Camins de Natura” organitzat conjuntament amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, l’Aula Ambiental de les Corts, el Consorci del parc Natural de la Serra de Collserola i La Fàbrica del Sol. Aquest cicle gratuït ofereix un recorregut per itineraris de natura lligats a la ciutat de Barcelona i a part de la visita del dia 26 de gener estan programades altres visites:

- 30 de gener: Itinerari Les Deus del Pantà . A càrrec de: Centre d’Informació del Parc de Collserola

- 6 de febrer:   Georecerca dels camins de l’aigua al gòtic. A càrrec de: La Fàbrica del Sol.

- 20 de febrer:  Itinerari: descobrim Vallcarca des del Bosc Turull. A càrrec de: Societat Catalana d’Educació Ambiental

Seguim treballant per l’Educació Ambiental!

 

EA26gener