Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

La SCEA ha presentat la seva candidatura al Premi Albert Pérez-Bastardas: la protecció del medi ambient, l’educació ambiental i la sostenibilitat.

Com expliquen a la seva pàgina web, els Premis Fundació Roca i Galès són un reconeixement públic a la important tasca social que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya, i premiaran els projectes i/o trajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambiental i el benestar social. Per aquest, motiu la SCEA coincidint amb els 30 anys celebrats al 2015 ha presentat la seva candidatura.

Fins al 24 de febrer s’ha obert un període de temps on el públic general pot proposar candidatures seguint aquest enllaç. Tot i que la SCEA ja ha presentat la seva candidatura podeu accedir-hi.

Roca Gales