Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Benvolguts/des,

Fa temps que el grup de sortides volia organitzar una visita a la Muntanya d’Alinyà, al prepirineu de l’Alt Urgell.  Es tracta de la finca privada més gran de Catalunya, amb més 5.000 ha, i un dels Espais de la Xarxa d’Espais Natura de la Fundació Catalunya La Pedrera. Allà s’està duent a terme un programa de gestió que combina l’aprofitament forestal, la recerca i la potenciació de la biodiversitat, i la divulgació dels valors d’aquest espai. Més informació

Aprofitarem que som en aquesta zona per visitar també un altre lloc molt interessant: el salí de Cambrils, al municipi d’Odèn (Solsonès), una antiga explotació de finals del s. XIX i una de les tres salines de muntanya de Catalunya. Un projecte Leader ha permès la seva rehabilitació: la recuperació de l’antic molí fariner, condicionat com a espai d’exposició i interpretació, i dels altres elements que formaven aquest complex. Una visita guiada en permetrà conèixer el seu funcionament. Si el dia i la temperatura acompanyen podrem acabar amb un bany de sal.

Més informació

Reserveu aquestes dates i animeu-vos a participar!!

FINS EL 31 DE MARÇ PODEU FER LA VOSTRA INSCRIPCIÓ!

 

Cartellsortida abril