Catalan English French Spanish

Després de les vacances d'estiu, la SCEA torna amb les piles ben carregades.

La calor encara ens acompanya aquestes últims dies d'estiu però la tardor està a punt d'arribar i en tenim ganes! Aquesta tardor l'omplirem d'experiències inspiradores i reflexions per avançar cap a una estil de vida i una ciutat més sostenible.

Anoteu a l'agenda les següents dates i veniu a gaudir del Cicle Arrelarts, del 1 al 20 d'octubre a l'Aula Ambiental Bosc Turull. 

Cicle Arrelarts: art i cultura per a la transformació socioambiental

L'art, la música, el teatre, la poesia i el cinema seran els protagonistes de l'Aula Ambiental Bosc Turull en el marc del cicle Arrelarts. Durant els dies 1, 8, 13 i 20 d'octubre el Bosc acollirà diferents disciplines artístiques que posaran al centre del debat la importància de caminar cap a una major sostenibilitat de les nostres ciutats i vides.

Estrenarem el mes d’octubre, dissabte 1 d’octubre, amb la primera jornada del cicle, a través de l’humor de la companyia Xucrut Teatre. Després de l’obra Quina tela! podrem reflexionar sobre les nostres pautes de consum de roba, quins efectes tenen i veure quins canvis podem fer-hi de la mà de SETEM i la seva campanya Roba Neta.
Dissabte 8 d’octubre farem un taller per exprimir la nostra creativitat acompanyats de Kevin Buckland i explorarem com fusionar l’art i l’activisme en la defensa del canvi climàtic.
Al cap d’una setmana, dijous 13 d’octubre, continuarem experimentant nous llenguatges per posicionar-nos contra la mercantilització de la natura a través de relats i versos de Gustavo Duch acompanyats de la música de Tomás de los Santos.
L’últim dia del Cicle Arrelarts, dijous 20 d’octubre, el dedicarem a l’art audiovisual i la mobilitat. La pel·lícula ‘Bicicletes vs cotxes’ serà el punt de partida per repensar el model de ciutat i mobilitat que volem. També faran les seves aportacions la Plataforma per la qualitat de l’aire i l’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP).
 
Un total de quatre sessions amb les quals treballarem el compromís social i la visió crítica del nostre entorn potenciant la corresponsabilitat, la creativitat, l’ètica i l’ecologia.


Us animem a venir i participar d’aquest cicle a la fresca gratuït durant quatre vespres del mes d’octubre al meravellós entorn de l’Aula Ambiental Bosc Turull.