Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Després de les vacances d'estiu, la SCEA torna amb les piles ben carregades.

La calor encara ens acompanya aquestes últims dies d'estiu però la tardor està a punt d'arribar i en tenim ganes! Aquesta tardor l'omplirem d'experiències inspiradores i reflexions per avançar cap a una estil de vida i una ciutat més sostenible.

Anoteu a l'agenda les següents dates i veniu a gaudir del Cicle Arrelarts, del 1 al 20 d'octubre a l'Aula Ambiental Bosc Turull. 

Cicle Arrelarts: art i cultura per a la transformació socioambiental

L'art, la música, el teatre, la poesia i el cinema seran els protagonistes de l'Aula Ambiental Bosc Turull en el marc del cicle Arrelarts. Durant els dies 1, 8, 13 i 20 d'octubre el Bosc acollirà diferents disciplines artístiques que posaran al centre del debat la importància de caminar cap a una major sostenibilitat de les nostres ciutats i vides.

Estrenarem el mes d’octubre, dissabte 1 d’octubre, amb la primera jornada del cicle, a través de l’humor de la companyia Xucrut Teatre. Després de l’obra Quina tela! podrem reflexionar sobre les nostres pautes de consum de roba, quins efectes tenen i veure quins canvis podem fer-hi de la mà de SETEM i la seva campanya Roba Neta.
Dissabte 8 d’octubre farem un taller per exprimir la nostra creativitat acompanyats de Kevin Buckland i explorarem com fusionar l’art i l’activisme en la defensa del canvi climàtic.
Al cap d’una setmana, dijous 13 d’octubre, continuarem experimentant nous llenguatges per posicionar-nos contra la mercantilització de la natura a través de relats i versos de Gustavo Duch acompanyats de la música de Tomás de los Santos.
L’últim dia del Cicle Arrelarts, dijous 20 d’octubre, el dedicarem a l’art audiovisual i la mobilitat. La pel·lícula ‘Bicicletes vs cotxes’ serà el punt de partida per repensar el model de ciutat i mobilitat que volem. També faran les seves aportacions la Plataforma per la qualitat de l’aire i l’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP).
 
Un total de quatre sessions amb les quals treballarem el compromís social i la visió crítica del nostre entorn potenciant la corresponsabilitat, la creativitat, l’ètica i l’ecologia.


Us animem a venir i participar d’aquest cicle a la fresca gratuït durant quatre vespres del mes d’octubre al meravellós entorn de l’Aula Ambiental Bosc Turull.