Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

RosesSenseEspines

 

Un any més seguim amb la campanya #RosesSenseEspines, per animar a celebrar un Sant Jordi ple d’iniciatives sostenibles.
Els objectius segueixen sent els mateixos: reflexionar sobre els impactes ambientals, econòmics i socials que hi ha rere aquesta tradició. I fomentar un canvi d’hàbits a través de la proposta d’alternatives que redueixin aquest tipus de consum.

Com recordareu, aquesta idea sorgeix de l’impuls i la voluntat d’alguns socis i sòcies de l’entitat. L’any passat des de l’OSEA van anar a conèixer la realitat de la producció de flors i altres monocultius i van tenir l’oportunitat d’entrevistar al Rogelio Sibaña, un productor que va haver de deixar de treballar en les flors perquè la seva salut ja no li ho permetia. En aquest vídeo podeu veure la seva experiència. Si voleu aprofundir més en la història d’aquest productor us podeu llegir aquesta entrevista.

Dies abans de la diada de Sant Jordi, es fa difusió de la campanya a través de Facebook i twitter, utilitzant el hashtag #RosesSenseEspines i fent una crida als socis i sòcies per a compartir la campanya i les seves imatges d’iniciatives creatives i originals fent servir criteris sòcioambientals.

El dia de Sant Jordi, a les 18h, podreu participar en el taller Roses Sense Espines que es realitzarà a la Casa de l’Aigua. Tindreu l’oportunitat de fer la vostra pròpia rosa! Consulteu tota la informació en el  programa.

El blog segueix actiu i el podeu consultar en aquest enllaç. Es tracta d’un blog viu en el que es pot afegir informació, si algú de vosaltres disposa d’informacions o exemples interessants que creieu que es podrien incorporar no dubteu a contactar amb la secretaria de la SCEA.

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER PARTICIPAR!