Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

El passat dissabte 21 d’abril es va celebrar l’Assemblea General de socis i sòcies de la SCEA. Aquest any ens van acollir a l’Espai Montseny (Viladrau), equipament que acull, entre d’altres, l’Exposició Camins de Natura, Itineraris Vitals fins al finals del 2018. La visita a l’espai va ser a càrrec de la Margarida Feliu.

A l’assemblea van participar una vintena de socis i sòcies, amb l’objectiu d’aprovar la memòria d’activitats, el balanç econòmic i l’estat de comptes del 2017.
 
Després de fer el repàs de l’any anterior, podreu consultar la memòria properament a la web de la SCEA, es va aprofitar la trobada per reflexionar  sobre els reptes de futur, com millorar algunes estratègies de comunicació i organització de l’entitat  i quins han de ser els principals eixos estratègics i accions que es volen prioritzar. La voluntat és seguir trobant-nos per posar fil a l’agulla a aquestes qüestions.

Un cop acabada l’Assemblea, al CIEP Santa Marta ens havien preparat un deliciós menú, que vam degustar tots i totes després de les hores de feina prèvia.

Us hem preparat un vídeo resum de l’Assemblea!
 
Properament rebreu l’acta de l’assemblea i també la nova convocatòria de trobada o participació virtual, per a que entre tots i totes seguim sumant per dibuixar la SCEA que volem.

   AssembleaBenvingudaRed18Assemblea18

 

 

 

 

 

Gracies a tots i totes, juntes seguirem fent camí durant aquest 2017