Catalan English French Spanish

El passat dissabte 21 d’abril es va celebrar l’Assemblea General de socis i sòcies de la SCEA. Aquest any ens van acollir a l’Espai Montseny (Viladrau), equipament que acull, entre d’altres, l’Exposició Camins de Natura, Itineraris Vitals fins al finals del 2018. La visita a l’espai va ser a càrrec de la Margarida Feliu.

A l’assemblea van participar una vintena de socis i sòcies, amb l’objectiu d’aprovar la memòria d’activitats, el balanç econòmic i l’estat de comptes del 2017.
 
Després de fer el repàs de l’any anterior, podreu consultar la memòria properament a la web de la SCEA, es va aprofitar la trobada per reflexionar  sobre els reptes de futur, com millorar algunes estratègies de comunicació i organització de l’entitat  i quins han de ser els principals eixos estratègics i accions que es volen prioritzar. La voluntat és seguir trobant-nos per posar fil a l’agulla a aquestes qüestions.

Un cop acabada l’Assemblea, al CIEP Santa Marta ens havien preparat un deliciós menú, que vam degustar tots i totes després de les hores de feina prèvia.

Us hem preparat un vídeo resum de l’Assemblea!
 
Properament rebreu l’acta de l’assemblea i també la nova convocatòria de trobada o participació virtual, per a que entre tots i totes seguim sumant per dibuixar la SCEA que volem.

   AssembleaBenvingudaRed18Assemblea18

 

 

 

 

 

Gracies a tots i totes, juntes seguirem fent camí durant aquest 2017