Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

A l’Aula Ambiental del Bosc Turull i a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova ja tenim en marxa les programacions de primavera!

Del Bosc Turull destaquem les activitats “AMPAS més sostenibles: Criteris i eines per ambientalitzar les AMPA i les seves activitats” que es durà a terme el 23 de maig i l'activitat “Uns veïns ben vius a Vallcarca - Coneixem la biodiversitat del Bosc Turull i el seu barri” el 31 de maig.

L’activitat de les AMPAS i AFAs va dirigida a les persones que formen part d’aquestes associacions i volen reduir l’impacte ambiental de les activitats extra-escolars, festes i actes que organitzen (detalls).

Per altra banda, l’activitat per conèixer la biodiversitat dels voltants del Bosc Turull està pensada pel públic en general i durant la ruta descobrireu la fauna i flora que podem trobar al barri de Vallcarca i gaudir de la primavera d'una forma més verda! (detalls)

De les activitats organitzades a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova, destaquem l’Ultra Clean Up del 19 de maig en la que 7 maratons recorreran espais d’interès natural, amb l’objectiu de retirar residus abandonats i posar en valor la natura.(detalls) El dia 30 de maig, l’activitat que s’ofereix és un Cinefòrum: Ridaura, les veus contra el Fracking! (detalls).

A baix teniu els programes complets.

AABT Casa de l’Aigua
turull primavera casa aigua primavera