Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

A través del compromís social i d’una visió crítica, el Cicle Arrelarts vol apropar als i les ciutadanes de Barcelona diverses de les problemàtiques socioambientals que ens afecten utilitzant diferents llenguatges artístics i expressius. També pretén mostrar de quina forma diferents disciplines artístiques interpel•len i sensibilitzen de la importància d’avançar cap a una ciutat més sostenible.

Enguany se celebra la 3a edició del Cicle Arrelarts amb el lema “Art i Cultura per a un consum responsable i de proximitat", organitzat per la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) i l’Aula Ambiental Bosc Turull. Les propostes de la nova edició giraran entorn el consum i la agroecologia. Totes les activitats són gratuïtes (Formulari d'inscripció).

SCEA ARRELARTS 2018 XXSS

 

A través de diversos llenguatges artístics, les persones assistents participaran a dos espais on reflexionar sobre el model de consum actual i com existeixen noves oportunitats per aconseguir canviar aquest model a través d'un consum conscient i responsable.

TEATRE EN FAMILIA (18 d'octubre)

Dijous 18 d'octubre a les 17.30h vine a l'Aula Ambiental Bosc Turull a veure l'obra de teatre: "Bon profit!"

La companyia Tanaka Teatre ens proposa una obra dirigida a públic infantil (5 a 11 anys) en la que els petits reflexionaran sobre el consum d’aliments de proximitat.

T’imagines veure en directe com unes llavors es converteixen en hortalisses fresques? Vols ser jurat d’un concurs de bellesa de verdures? També viuràs una "love story" en forma de tragicomèdia shakesperiana, on triomfa la convivència dins l’olla!

Descobreix la màgia de la cuina i fes-te un fart de riure aprenent tots els secrets de les verdures. A partir d’ara menjar coliflor, pastanaga o bròquil serà divertit. Te’n lleparàs els dits!

DOCUMENTAL: NUGANT CORDES (26 d’octubre)

Divendres 26 d'octubre a les 19h vine a l'Aula Ambiental Bosc Turull per veure el documental "Nugant Cordes"

Nugant cordes és un documental filmat a la comunitat valenciana que té com objectiu principal promoure i difondre l’agroecologia. A través de les experiències de productors, associacions, horts compartits i consumidors, recullen les inquietuds i motivacions que impulsen a empendre un camí de canvi compromès amb l'entorn natural i social.

Després de la seva emissió tindrem l’oportunitat de gaudir d’un debat-coloqui amb els creadors del documental.

Per a més informació:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telef.93 213 39 45