Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Després de les trobades a Lleida, Girona i Tarragona, els dissabtes 16 i 23 de març es celebrarà la darrera trobada del projecte Xarxa Aigua Educació i Comunitat (XAEC). En aquesta ocasió, a La Casa de l’Aigua Trinitat Nova de Barcelona, serà l'espai que acollirà la trobada i on es farà la cloenda del projecte. 

Les trobades de la XAEC pretenen facilitar un espai de reflexió i intercanvi d’experiències entre persones, entitats i institucions que tenen propostes i programes educatius relacionats amb l’aigua.

Si sou una entitat, escola, entitat d’Educació Ambiental, equipament, associació, empresa, docent… podeu aportar la vostra experiència o participar en les diferents jornades. Només us heu de posar en contacte amb l’organització a través del mateix correu electrònic que fareu servir per inscriure-us.

Aquesta activitat és reconeguda pel Departament d’Ensenyament com a hores homologades de formació.

Recordeu! la participació és gratuïta i oberta a tothom, però és necessari confirmar la vostra assistència a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Consulteu el programa de la quarta Jornada de la Xarxa Aigua Educació i Comunitat.

Més informació del projecte: www.aiguaieducacio.cat

XAEC Barcelona