Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

El 22 de març se celebra el Dia Mundial de l’Aigua. Durant els propers dies es realitzaran diverses activitats emmarcades en la celebració d’aquesta efemèride. Compartim amb vosaltres algunes activitats que poden ser del vostre interès i on la Societat Catalana d’Educació Ambiental estarà present:

El projecte de la XAEC: Xarxa Aigua, Educació i Comunitat entoma la recta final. Després de recórrer el territori català visitant Lleida, Sant Hilari Sacalm i Flix, la darrera trobada es farà a la ciutat de Barcelona.

Ja podeu consultar el programa i fer la vostra inscripció! En aquesta ocasió el programa inclou dues jornades:
Dissabte 16 de març de 10:00 a 12:30 h
Dissabte 23 de març de 9:00 a 14:00 h (A les 12h es faran coincidir els actes amb la FESTA AIGUART.)
Si voleu participar a la jornada de Barcelona i fer una ullada al projecte visiteu la seva pàgina web: http://www.aiguaieducacio.cat/
La cloenda d’aquest cicle de jornades coincidirà amb el dia mundial de l’aigua i s’emmarcarà també dins dels programes de l’Ajuntament de Barcelona - Aiguart i Memorial de l’Aigua

XAEC Barcelona


AIGUART, del 2 al 24 de març, és un cicle d’activitats per celebrar l’aigua a través de l’art. Diverses entitats i equipaments de la ciutat de Barcelona organitzen conjuntament l’Aiguart, un programa impulsat per l’Ajuntament de Barcelona que posa de relleu la importància de l’aigua i que enguany suposa la culminació del Memorial de l'Aigua.
Informació i inscripcions 

generic aiguart 554x310


L’Aprenentatge Servei, una eina d’educació ambiental per conservar rius, basses i rieres
divendres, 22 març de 9:30 a 14:00 h
Sala d’Actes de l’edifici del Vagó Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona.
En motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona organitzen aquesta jornada. Una jornada destinada a totes aquelles persones (representants d’ajuntaments, entitats o centres educatius) amb ganes de conèixer com l’Aprenentatge Servei esdevé una eina educativa de transformació comunitària.
Podeu inscriure-us en el formulari que trobareu en aquest enllaç. 
A les 11:30 h es farà la presentació de la Guia pràctica d’Aprenentatge Servei en ecosistemes aquàtics continentals. Una experiència didàctica i comunitària de compromís amb el medi ambient A càrrec dels socis de la Societat Catalana d’Educació Ambiental: Jesús Canelo i Marina Barroso.
Programa. 

vadaigua