Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

 

El PIRIBUS és una exposició itinerant i interactiva que pretén mostrar i recollir part de l’ADN del Pirineu, sent l’educació ambiental i el patrimoni els seus protagonistes. Geologia, paisatge, biodiversitat i etnografia, son els quatre temàtiques principals de l’exposició que permetran al visitant explorar el patrimoni natural i cultural intrínsec dels Pirineus.

El PIRIBUS és un projecte de caràcter transfronterer, amb la col·laboració de la UE i d'unes 65 entitats membres de la Xarxa d'Educació Pirineus Vius (XEPV). El vincle de les entitats amb el territori i el treball en xarxa, reforça el contingut i es concreta en tot un programa d’activitats complementàries a l’exposició a cada etapa.

Entre els objectius del projecte ADNPYR i del PIRIBUS destaquen: sensibilitzar, donar valor al patrimoni mitjançant la innovació, establir vincles entre les persones vinculades professionalment a la valorització del patrimoni i l’educació ambiental, promoure dinàmiques transfrontereres per obtenir resultats que les entitats...

El viatge de PIRIBUS ja ha començat i farà un total de 32 etapes per Catalunya, Andorra, Aragó, Navarra i França entre 2019 i 2020. Ofereixi continguts en català, espanyol, basc, occità i francès.

Més informació: https://www.adnpyr.eu/ca/piribus-3/

WEB 1980x1200 UE