Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Des de la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA) es vol promoure espais i iniciatives formatives, de reflexió i deliberació crítica amb la voluntat de seguir capacitant el col·lectiu professional de l'educació ambiental, per tal d'estimular la creació de valor social i impulsar la cultura de la sostenibilitat.

Per aquesta tardor estem impulsant a la ciutat de Barcelona, el programa formatiu Estenem la Sostenibilitat, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. Aquest està destinat a persones educadores, formadores i altres agents de canvi: professionals de l'educació, personal tècnic de l'administració pública, entitats i associacions, fundacions, etc. Totes elles agents essencials per a la transmissió de la sostenibilitat a la societat.

Per aquest motiu volem dissenyar accions formatives adaptades a la vostra realitat i necessitats actuals, i us demanem que ens feu arribar les vostres inquietuds, necessitats formatives i aspectes en els que us agradaria poder aprofundir, a través d'aquest qüestionari que us fem arribar!

El qüestionari consta de 5 parts:

1. Quin és el teu perfil? edat, lloc de treball actual, etc.

2. Sobre quines temàtiques us agradaria tenir més eines i recursos?

3. Quines funcions i tasques voleu millorar en la vostra feina en educació ambiental?

4. Jo de gran vull ser... Referents del sector

5. Quina és la teva formació a mida?

PARTICIPA I OMPLE EL FORMULARI

La teva participació és important, agrairem si ens pots donar la resposta abans del 5 d'agost!