Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Comencen les accions formatives de la SCEA per aquesta tardor 2019! 

El dia 25 de setembre us esperem a la Casa de l'Aigua al Compartim-nos: Afrontant la crisi climàtica des de l’Educació Ambiental! Aquest esdeveniment s’emmarcarà en la iniciativa #BarrisPelClima, dins la Setmana global d’acció pel clima, que tindrà lloc entre el 20 i el 27 de setembre a la ciutat de Barcelona.

Entrada lliure amb inscripció prèvia, clica al Formulari d'inscripció.

SCEA CompartimnosCasaAigua


Aquesta és la primera activitat del Pla formatiu 2019 de la Societat Catalana d'Educació Ambiental, que té com a objectiu, crear i desenvolupar un programa formatiu innovador i de qualitat que permeti capacitar les persones educadores i agents de canvi dels diversos sectors de l'educació ambiental per tal que siguin facilitadores de l'aprenentatge i de l'impuls de la cultura de la sostenibilitat i la corresponsabilitat ciutadana.

En aquest programa hi ha sessions per compartir, cursos teòrico-pràctics i entrevistes col·lectives. Próximament us oferirem més informació d'aquest programa.

#scea #formacio #educacionambiental #emergenciaclimatica #barrispelclima