Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Davant la publicació de la sentencia del judici del procés, la Societat Catalana d’Educació Ambiental mostrem el nostre rebuig i disconformitat a les condemnes aplicades als encausats/des. És per això que el passat 14 d’octubre en vam adherir, juntament amb altres entitats, al Manifest de l’Economia Social i Solidària.

Com a entitat que basa el seu pilar principal en el foment de l’educació i la participació de la societat creiem inacceptable la judicialització d’un procés, fins ara pacífic i que es basava en respondre les demandes d’una gran majoria de la ciutadania, poder decidir el futur de Catalunya. 

La SCEA no ens definim com a entitat sobiranista, sinó que som una entitat transversal aglutinadora de moltes ideologies, això sí totes amb un mateix objectiu treballar per una societat ambientalment més justa a on els drets d’expressió i manifestació no es posin en qüestió.
Des de la SCEA creiem que l’educació per la pau, igual que l’educació ambiental, han de ser pilars des d’on es desenvolupi la societat del futur, una educació per a l’acció encarada a un canvi de sistema.

Exigim a la classe política que faci autocrítica i apel·lem al diàleg, el consens i la transparència de les institucions per a resoldre un conflicte que MAI hagués hagut d’arribar a mans de la justícia.

Davant d’aquesta situació, la Junta de la SCEA ha decidit sumar-se a la convocatòria de vaga general per al 18 d’octubre.