Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Data: Dimecres 25 de setembre
Horari: de 18 a 20 h
Lloc: Casa de l'Aigua. Carrer de Garbí, 2
Com arribar: Metro L4 Trinitat Nova, Autobús D50

El “compartim-nos” es proposa com un espai de reflexió i intercanvi d'experiències i sabers entre iguals on alhora es podrà aprendre de persones amb experiències significatives. Serà un espai dinamitzat d'assessorament i empoderament col·lectiu on les participants, professionals de l’educació ambiental, podran plantejar dubtes, presentar els seus projectes, reptes, i rebre feedback d'altres persones.

En aquesta ocasió el “compartim-nos” girarà entorn la crisi climàtica i com es pot afrontar des de la nostra pràctica educativa.
Comptem com a persones moderadores amb Joan Manel Riera de la Societat Catalana d'Educació Ambiental - SCEA, i Anna Ramon del CREAF

Aquest esdeveniment s’emmarcarà en la iniciativa #BarrisPelClima des dels barris, dins la Setmana global d’acció pel clima que tindrà lloc entre el 20 i el 27 de setembre a la ciutat de Barcelona.

Entrada lliure amb inscripció prèvia: https://forms.gle/7gKy5k9x8yRLhdyB6

Pla formatiu Estenem la Sostenibilitat 2019
Organitza la SCEA, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona