Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish


Espai de formació permanent organitzat dins del marc d’un Conveni de col·laboració entre la Societat Catalana d’Educació Ambiental i el Centre de Recursos Barcelona Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’una proposta oberta que va començar l’any 2002 i que està adreçada a educadors ambientals, la feina habitual dels quals és programar, desenvolupar i/o avaluar projectes i programes d’Educació Ambiental, i molt especialment per a aquells que tenen com a responsabilitat la coordinació i formació d’altres agents educatius.

 

El propòsit de l’Ateneu és construir un espai on es puguin compartir i comprendre les ansietats, preguntes, dubtes, obstacles, èxits i contradiccions que ens genera la feina. Al mateix temps, ens proposem analitzar el suport teòric que és a la base de cadascuna de les nostres propostes de treball, i així enriquir la nostra pràctica amb nous recursos, estratègies i activitats.

La dinàmica de les sessions és molt distesa i gira entorn de la presentació per part dels assistents d’una experiència educativa, una activitat realitzada, el disseny d’un material o l’esborrany d’una programació.


FES UN COP D'ULL A...