Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish


Cicle de sessions de treball compartit per cercar estratègies per la comunicació i l'educació vers l'adaptació de la població als canvis socioambientals del segle 21. 


Cinquanta-un educadors, comunicadors i científics van participar al cicle de 4 sessions Formant Criteri, organitzat per la SCEA.

Docents de l'educació formal, del lleure, educadors ambientals, representants ambientalistes, tècnics municipals, periodistes, ambientòlegs i diversos professionals dedicats a la comunicació ambiental han compartit i debatut coneixements, criteris i propostes per a la capacitació de la ciutadania envers els canvis ambientals en curs.

A partir de la dissecció dels encerts i dels fracassos del programa de TV3 "Lletra petita" i de la mà del seu inspirador Jordi Bigues, es va fer una ullada transversal a les estratègies i criteris emprats per a l'elaboració d'un producte molt reeixit, així com a les causes que provocaren la seva liquidació.

 

FES UN COP D'ULL A...