Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish
Projecte europeu de canvi climàtic
l'objectiu del qual és fer entenedors conceptes com la «convergència» i la «contracció», les quotes d'emissió de carboni i el mercat global d'emissions per països a través d'aplicacions de noves tecnologies.

La pàgina web www.carbongame.com  es proposa un joc sobre el canvi climàtic per a escoles de secundària (13-19 anys) a la UE. El joc apropa als estudiants una possible solució per frenar els efectes del canvi climàtic: el comerç d’emissions. Es tracta d’un sistema que posa a la venta el total d’emissions de diòxid de carboni disponibles al mercat. 


En el joc, els equips d’estudiants de tot Europa juguen simultàniament amb les altres escoles i agafen el rol d’agents de borsa en línia. També ofereix diferents recursos que ajuden al professorat a preparar la sessió de joc amb els alumnes i facilita materials i activitats complementàries sobre el canvi climàtic.

Més informació sobre el Programa Sòcrates-Minerva!

 

FES UN COP D'ULL A...