Catalan English French Spanish

Bosc Turull

L’Aula Ambiental Bosc Turull és un equipament d’educació ambiental de titularitat municipal. Es troba entre els barris de Vallcarca i El Coll (districte de Gràcia), en sòl propietat de l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 2001.

Llegeix més...

Aquesta projecte originat a la Vall del Ges durant el 2007 i desenvolupat a les comarques d'Osona, Ripollès i Alt Camp és una proposta que fomenta el coneixement, la recerca i l’actuació en el nostre entorn i la seva realitat.

Llegeix més...

És un projecte educatiu que s’inicià el curs 2011‐2012 per fomentar la reducció dels embolcalls dels esmorzars i promoure la conscienciació, l’aprenentatge i la implicació de tota la comunitat educativa envers la prevenció de residus.

Llegeix més...

Camins de natura 200

Celebració l’any 2015 dels 40 anys del  primer itinerari de natura a l’Estat Espanyol, al bosc de Santiga (Barberà del Vallès), i els 30 anys des de la fundació de la Societat Catalana d’Educació  Ambiental (SCEA).

Llegeix més...


Mapa virtual interactiu, que funciona com una xarxa social per a smartphones, i que busca recollir les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat.

Llegeix més...


Xarxa
transfronterera que agrupa una seixantena d’entitats i professionals de l’educació ambiental d’arreu del Pirineu, que te com objectius compartir experiències i promoure actuacions conjuntes d’educació ambiental al Pirineu.

Llegeix més...