Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish


Des de l'any 2010 la SCEA està implicada en La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planetauna proposta educativa de participació de delegats de secundària en la millora del seu entorn amb una mirada internacional.

La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta és un procés que convida joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta. És un procés educatiu que busca el compromís i la responsabilitat dels joves per superar la crisi social i ambiental que pateix el nostre planeta, mitjançant un procés interactiu dut a terme per joves d’entre 13 i 16 anys de diferents localitats, regions, països i continents que aprenen i actuen units per un objectiu comú: tenir cura del planeta.

 

El seguiment d’aquest procés és realitza des de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) i la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), amb el suport principal de l'Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, així com la col·laboració de la Fundació Vincles UNESCO.cat.

Més informació sobre aquest projecte!

 

https://vimeo.com/channels/a21escolar/54429668Vols implicart-hi activament?

PARTICIPA EN UN PROJECTE!

 

FES UN COP D'ULL A...