Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish


Xarxa
transfronterera que agrupa una seixantena d’entitats i professionals de l’educació ambiental d’arreu del Pirineu, que te com objectius compartir experiències i promoure actuacions conjuntes d’educació ambiental al Pirineu.

Des del 2010 algunes entitats i socis de la SCEA han participat activament de les trobades anuals de la XEPV i han pogut conèixer directament el seu funcionament i els projectes transfronterers que desenvolupa.

Actualment, conjuntament amb altres entitats catalanes, s’està articulant un treball en comú per tal de reforçar la presència i la implicació del nostre col·lectiu al projecte transfronterer. La SCEA ha pres un paper dinamitzador en aquest procés.

COORDINADORS DEL PROJECTE: s’ha creat un grup dins de la SCEA on hi participen entitats i socis implicats amb l’educació ambiental al Pirineu. Els coordinadors d'aquest grup són Alfons Raspall i Xavier Bachero.

Més informació sobre aquest projecte!

Vols implicart-hi activament?

PARTICIPA EN UN PROJECTE! 

FES UN COP D'ULL A...