Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish


Mapa virtual interactiu, que funciona com una xarxa social per a smartphones, i que busca recollir les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat.

En concret, el mapa proporciona informació pràctica sobre punts d’interès (com ara botigues, allotjaments, equipaments, entitats, infraestructures i iniciatives diverses). Tot plegat, ordenat per fins a 107 icones agrupades en 7 categories i generant itineraris temàtics, així com experiències ciutadanes entorn els punts identificats per mitjà de fotografies i relats.

 

Els punts al mapa, poden ser proposats per persones individuals o entitats (prèvia generació d'un usuari), si bé des de les entitats que participem del mapa, hem volgut posar l'accent en els tallers de mapatge al territori, com una via que ha de servir no només per generar nous punts al mapa, sinó que també busca  contribuir a generar o enfortir les col·laboracions i vincles entre entitats i organitzacions que compareixen els valors que motiven aquest mapa.

 

És un projecte liderat per la SCEA, juntament amb La Fàbrica del Sol, el Centre de Recursos i  informació al Consum, l'Agenda 21 de Barcelona, l'Agenda 21 Escolar, l'Associació Espai Ambiental, l'Associació Barnamil, la Fundació Ciència en Societat i el projecte Open Green Maps. 


COORDINADORS DEL PROJECTE: 
Oriol Giménez Agulló i Joel Ferrer Ballester.


Vols implicart-hi activament? envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació!


PARTICIPA EN UN PROJECTE!FES UN COP D'ULL A...