Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Aquesta projecte originat a la Vall del Ges durant el 2007 i desenvolupat a les comarques d'Osona, Ripollès i Alt Camp és una proposta que fomenta el coneixement, la recerca i l’actuació en el nostre entorn i la seva realitat.

Les fonts com a valor social i l’aigua com a recurs, per potenciar la tasca de l’educació per a la sostenibilitat: El coneixement d’un entorn des d’una visió ambiental a l’aula i al carrer, és a dir, des d’una perspectiva que ens ajudi a recuperar i valorar el nostre patrimoni.

El Centres participants fan una sèrie de
 visites a fonts del seu entorn proper guiats per la figura del padrí de la font. Amb la col·laboració i participació de tots s'aprofundeix en els coneixements del passat més rellevant per al paisatge i el manteniment de la font. També es duu a terme un estudi fisico‐químic de l’aigua i de les espècies de flora i fauna. En acabar, es posen en comú les idees sorgides per pensar un futur on la g
arantia de conservació de la font es troba en tots els escenaris possibles. 

 
Més informació sobre De Font en Font!Vols implicart-hi 
activament?                    

PARTICIPA EN UN PROJECTE!FES UN COP D'ULL A...