Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Camins de natura 200

Celebració l’any 2015 dels 40 anys del  primer itinerari de natura a l’Estat Espanyol, al bosc de Santiga (Barberà del Vallès), i els 30 anys des de la fundació de la Societat Catalana d’Educació  Ambiental (SCEA).

 

El projecte posa de relleu la importància de conèixer els sistemes naturalsi comprendre’n la nostra interdependència, per tal afavorir l’ús racional del territori. Destaca el valor dels itineraris com a font d’experiència directa amb la natura, i també com a font de salut, consciència i identitat cultural. Difon la història de l’educació ambiental a Catalunya a través dels itineraris i dels equipaments.

Entre l’11 de setembre i el 8 de desembre de 2015 es muntarà una exposició a la sala cotxeres del Palau Robert de Barcelona. Als jardins del Palau hi haurà un itinerari de descoberta, amb diferents nivells. Per tot Catalunya es promocionaran 50 itineraris autoguiats i 25 itineraris acompanyats per educadors experts. Com a complement, algunes xerrades temàtiques i una web que complementi l’exposició.

EQUIP DEL PROJECTE: Alba Castelltort, Isabel Alves, Joseph Maria Llorach, Lluis Pagestpetit, Joan Manel Riera, Albert Torras

COORDINADOR: Albert Torras


Vols implicart-hi activament?                    

PARTICIPA EN UN PROJECTE!FES UN COP D'ULL A...