Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Entrevistem entre tots i totes a professionals que treballen per la sostenibilitat des de punts de vista i projectes diferents! Una tarda de converses amb berenar i a la Fàbrica del Sol.

Converses i entrevistes sobre educació ambiental i sostenibilitat

- 17:30 a 18:30 amb Eduardo Saiz i Pere Vives
- 18:30 a 19:30 amb Albert Bosch i Margarida Feliu

Data i hora: 17 de desembre, de 17:30 a 19:30h
Lloc: Sala Barceloneta, La Fábrica del Sol, Pg Salvat Papasseit 2 (Metro Barceloneta. Autobús V21, 47, 59...)
Com arribar?

L'entrada és gratuïta però l'aforament limitat. Demanem inscripció prèvia omplint aquest formulari: https://forms.gle/ssNrzkEgp617ewRQA

Convidem a persones vinculades al sector del medi ambient i educació ambiental per conèixer experiències i projectes inspiradors.

L'Albert Bosch potser el coneixeu per l'Ultra Clean Marathon! pel bosc de Milanys i per molts més projectes entorn la sensibilització ambiental.
Es escriptor, aventurer i emprenedor... sempre envoltat de natura! Què li voleu preguntar?

La Blanca Martí de Ahumada és il·lustradora científica, educadora ambiental i naturalista. Ha realitzat il·lustracions per a diferents publicacions d’àmbit estatal i internacional, per parcs naturals, escoles, centres, etc. Actualment coordina el Postgrau d'Il.lustració científica de la Universitat de Girona i la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot. Què li voleu preguntar?

La Margarida Feliu és membre de la SCEA, educadora ambiental amb una llarga trajectòria en el sector de l'educació ambiental (directora del CIEP de Santa Marta de Viladrau, coordinadora d'Escoles+Sostenibles de Barcelona, assesora del pograma Escoles Verdes)i Vicepresidenta 3ª Consell Comarcal d'Osona.
En Pere Vives és membre de la SCEA, educador ambiental i formador. Director del CEA Mas d'en Pedro, Escola del mar, i cap d’Educació Ambiental de la Fundació Pere Tarrés.

La Margarida i en Pere conduiran les entrevistes, però atenció, també els podrem fer alguna pregunta... aprofiteu!

Totes les participants poden fer les preguntes (inicialment en el formulari d'inscripció) i aprofundir en la seva experiència, generant un diàleg i facilitant la varietat i la riquesa de les intervencions.

Les Entrevistes col·lectives formen part del programa formatiu Estenem la Sostenibilitat, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Entrevistes17desembre2