Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

 

Guia pràctica d'Aprenentatge Servei en ecosistemes aquàtics continentals

 

Aquesta guia elaborada per la Societat Catalana d'Educació Ambiental, és una iniciativa promoguda i coordinada per l'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona. També ha col·laborat el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei.

 

En aquesta guia es proposa l'Aprenentatge Servei com una eina metodològica útil per articular projectes comunitaris atractius compromesos amb els ecosistemes aquàtics i el medi ambient en general.


ApS DiBa

CONSULTA I DESCARREGA

   

 

  

Guia didàctica RESIDUUM, RESIDUS I RECURSOS per a projectes d'Aprenentatge-Servei

 

Aquesta guia elaborada conjuntament entre la Societat Catalana d'Educació Ambiental i Ecoembes, qui l'ha promogut, també ha comptat amb la participació de l'Institut Narcís Monturiol i l'Escola Túrbula. I ha rebut aportacions del Dept. d'Ensenyament, l'Agència de Residus de Catalunya, DG de Polítiques Ambientals - Dept. de Territori i Sostenibilitat.

 

La guia vol oferir una oportunitat d'educació-acció a través de la metodologia de l'Aprenentage Servei.


ApS Ecoembes

 

 CONSULTA I DESCARREGA Guia didàctica De font en font, aprenem de l'aigua

Aquesta guia coordinada i elaborada per la Fundació Vincles ha comptat amb la col·laboració d'equips/equipaments i entitats adherides a la Societat Catalana d'Educació Ambiental, la Càtedra de l'Aigua i la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova - Nou Barris.

Proposta d'educació ambiental per re-descobrir el valor social de les fonts i el de l'aigua com a recurs. Aquesta guia didàctica pretèn ser una experiència didàctica i comunitària de compromís amb els ecosistemes fontinals.

 

ApS defontenfont

CONSULTA I DESCARREGA