Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

 

 

 

La Maleta de la Biodiversitat és projecte desenvolupat durant l'any 2014 i 2015 amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb el Servei de Documentació d'Educació Ambiental (SDEA) i Barcelona Escoles+Sostenibles.

Llegeix més...La Xarxa d'empreses pel Residu Zero va promoure l'aplicació de criteris de sostenibilitat en les empreses i organitzacions per avançar cap a un model de producció i gestió de residus més ecoeficient, tant a nivell econòmic, material com energètic i orientat cap al residu i l'emissió zero.

Llegeix més...


Vine a la biblioteca a llegir, jugar i aprendre sobre sostenibilitat: lectures i jocs ambientals per a infants a les biblioteques. Consisteix en el disseny, programació i realització de tallers de lectures i jocs ambientals per a infants de 6 a 9 anys.

Llegeix més...


Desenvolupament d’un procés formatiu, consultiu i creatiu de tres mesos de duració sobre els futurs parcs infantils projectats a la plaça de les Glòries.

Llegeix més...


Cicle de sessions de treball compartit per cercar estratègies per la comunicació i l'educació vers l'adaptació de la població als canvis socioambientals del segle 21. 

Llegeix més...Durant la setmana del diumenge
22 al divendres 27 d’agost del 2004, la SCEA va estar present en un dels estands de la Fira de Medi Ambient i Sostenibilitat del Fòrum de les Cultures Barcelona 2004.

 

Llegeix més...


El Programa de Voluntariat té la finalitat d'assegurar la gestió del voluntariat, serveix com a referència i assegura la seva organització. 

Llegeix més...L’Oficina de l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Mataró va desenvolupar un pla local d’educació per a la sostenibilitat al municipi.

Llegeix més...


Espai de formació permanent organitzat dins del marc d’un Conveni de col·laboració entre la Societat Catalana d’Educació Ambiental i el Centre de Recursos Barcelona Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.

Llegeix més...


Guia de l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu difondre els conceptes bàsics lligats a la contaminació i qualitat atmosfèriques, tant a escala global com, sobretot, local i comarcal.

Llegeix més...
Projecte europeu de canvi climàtic
l'objectiu del qual és fer entenedors conceptes com la «convergència» i la «contracció», les quotes d'emissió de carboni i el mercat global d'emissions per països a través d'aplicacions de noves tecnologies.

Llegeix més...


És un projecte educatiu de pedagogia urbana en el que van participar representants de sis països: Itàlia, França, Gràcia, Holanda, Portugal i Espanya.

Llegeix més...


Des de l'any 2010 la SCEA està implicada en La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planetauna proposta educativa de participació de delegats de secundària en la millora del seu entorn amb una mirada internacional.

Llegeix més...Desenvolupament d’un Curs d’Educació Ambiental a la seu de la UPCN (Serós, Lleida), iniciat durant els cursos d’estiu de la pròpia UPCN, i amb continuitat al llarg del curs 2005-2006.

Llegeix més...El programa Escoles Verdes sorgeix com un
compromís per donar suport a tots aquells centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar totes aquelles accions educatives que tenen la finalitat d’afrontar des de l’educació, els nous reptes del desenvolupament sostenible. 

Llegeix més...