Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

La Societat Catalana d’Educació Ambiental organitza cada dos anys el Fòrum d’EA, un espai de trobada per seguir renovant l’educació ambiental davant dels nous reptes de la sostenibilitat. Aquest any, coincidint amb el 25è aniversari de la SCEA, ens hem proposat el repte de fer un Fòrum continu en el temps, i que tingui la possibilitat de recollir moltes més aportacions, prenent com a marc principal la comunicació i l’acció.

El tret de sortida es va dur a terme el dia 24 d’abril de 2010 amb una primera Jornada de Treball per reflexionar i debatre sobre els camins per a l’educació i el canvi social, fent-la coincidir amb la celebració del recorregut de la SCEA en aquests 25 anys.

Ara, reprenent el treball sorgit a la jornada de l’aniversari, us convidem a que participeu...

.... al FÒRUM VIRTUAL, espai de debat virtual que romandrà actiu fins al dia 11 de novembre on les vostres reflexions seran la base del treball que realitzarem...

.... al FÒRUM PRESENCIAL, trobada que es realitzarà el cap de setmana del 13 i 14 de novembre a Altafulla com a culminació d’aquest Fòrum 2000+10.

 

Fòrum 2000+10:

Documents relacionats:

»

Conclusions