Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Amb ell hem parlat de...

La participació com a instrument per avançar cap a escenaris més sostenibles:

  • Trets diferencials d'una participació orientada a la sostenibilitat
  • Elements clau del procés
  • La participació com a procés d'aprenentatge i de generació de coneixement social.
  • L'educació ambiental i la participació

Resum de la ponència ( PDF )

Presentació de la ponència ( PDF )

Documentació adicional ( PDF )

NOTA: aquests documents es troben només en castellà.

Uns breus apunts...

Francisco Heras Hernández es biòleg ambiental per la Universidad Autónoma de Madrid (1985). Ha desenvolupat la seva activitat professional al Servicio de Educación del Ayuntamiento de Madrid (1987-1989),Departamento de Ecología de la Universidad Autónoma de Madrid (1990-1991), al Comité Español del Programa “Hombre y Biosfera” (1992) i al Centro Nacional de Educación Ambiental (a partir de 1993).

Des de 1997 és membre de la Comisión de Educación y Comunicación de la Unión Internacional para la Conservación de la Naturaleza (UICN).

Actualment és coordinador del Área de Educación y Cooperación del Centro Nacional de Educación Ambiental (O.A. Parques Nacionales, Ministerio de Medio Ambiente).

 

Autor de nombrosos articles sobre educació ambiental i participació ambiental, l'any 2003 publicà el llibre “Entretantos: guía práctica para dinamizar procesos participativos sobre problemas ambientales y sostenibilidad”.

Professor del màster sobre gestió d'espais naturals protegits (Universidad de Madrid) i del màster en gestió i administració ambiental (Ministerio de Medio Ambiente i Fundación Biodiversidad), on tracta aspectes relatius a la participació dins de la gestió del medi ambient.