Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Els reculls de recursos i maletes pedaògiques són una selecció de documents i de recursos pedagògics centrats en una temàtica concreta. Van destinats principalment als professionals del món educatiu, tant de la branca formal com no formal.

El contingut està classificat en diversos apartats: lectures bàsiques; lectures d’aprofundiment; llibres per a infants i joves; materials didàctics; vídeos, jocs i material multimèdia; webs; activitats i visites; exemples de com posar-s’hi i altres adreces d’interès.

A cadascuna de les presentacions dels nous reculls es duu a terme una activitat organitzada pel mateix personal del SDEA i el grup de treball de documentació de la SCEA (conferències, tallers, exposició d'experiències o materials, etc.). En certes ocasions s’ha col·laborat amb altres entitats i s’han dut a terme activitats que elles mateixes ofereixen dins el seu programa educatiu.

Per mantenir actualitzats aquests recursos, periòdicament es presenta una nova edició dels més antics. Fes un cop d'ull a...