Inici > Què fem? > Formació > Continguts i curiositats del nostre entorn: Formació naturalista per a educadors/es ambientals

Continguts i curiositats del nostre entorn: Formació naturalista per a educadors/es ambientals

Recursos i coneixements per preparar activitats a l'entorn natural

Formació naturalista per aprofundir en les funcions ecològiques i curiositats de quatre grups tan diversos com són els invertebrats, carnívors, briòfits i orquídies, mentre descobrim com estan afectats pel canvi climàtic.

La formació, dissenyada conjuntament amb l’Institució Catalana d’Història Natural, constarà de dues parts:

  • Una primera part teòrica en línia el divendres 9 de juny de 16 a 20h (4h)
  • i una segona part pràctica de treball de camp el dissabte 10 de juny de 9 a 19h (10h), on es farà una observació directa de la fauna i flora en el seu hàbitat a la Garrotxa (ubicació definitiva a confirmar segons estat de sequera i meteorologia).

 

👥 El professorat està format per Jan Tomàs Perearnau i Rafael Carbonell (invertebrats), Joan Cuscó (orquídies), Miquel Jover (briòfits i molses) i Marc Vilella i Xavier Soler (carnívors) de la Institució Catalana d’Història Natural.

Aquesta formació naturalista és reconeguda per la Societat Catalana d’Educació Ambiental i l’Institució Catalana d’Història Natural, i s’entrega certificat d’assistència.

Cost

  • Soci/sòcia SCEA o ICHN: 23€
  • No associat/da: 42€
  • Estudiants i aturats: 32€ (cal aportar justificant)

L’activitat formativa està parcialment subvencionada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la qual cosa ens permet oferir-la a un preu més assequible per a totes les persones interessades a millorar les seves capacitats com a professionals de l’educació ambiental.

Inscripcions

La formació compta amb 30 places i s’adjudicaran per ordre de pagament de l’activitat formativa.

Informació pràctica

On?

Divendres 9 de juny de 16 a 20h (4h) - Formació en línea Dissabte 10 de juny de 9 a 19h (10h) - Treball de camp a la Garrotxa

Quan?

🗓️ 9 de juny tarda (en línia) i 10 de juny tot el dia (camp)

Organitza
Amb el suport de: