Inici > Recursos > Ofertes laborals > Consultor/a Economia Circular

Consultor/a Economia Circular

Descripció de l’oferta

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀

El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇 Uneix-te a l’equip d’Economia Circular i ajuda’ns a assolir un repte important: Guiar a les empreses en el seu camí a la sostenibilitat, familiaritzant-les amb els nous conceptes i marcs normatius i legislatius, per a que puguem augmentar el seu compromís i les activitats que les condueixin a l’assoliment dels nous Objectius de Desenvolupament Sostenible amb èxit. Com aportaràs valor a l’equip?

Un cop t’incorporis al nostre equip d'Economia Circular, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:

Desenvolupar, executar i donar suport a l’equip consultor sènior i a l’equip mànager en: o Elaborar projectes de plans estratègics i fulls de ruta. o Elaborar presentacions seguint un fil narratiu adequat a les necessitats de l’empresa client i el projecte. o Realitzar anàlisis de cicle de vida, petjades ambientals de productes i organitzacions (PEF, petjada de carboni, petjada hídrica, recol·lecta d’informació i completar inventari de dades, recerca d’estadístiques internacionals per escenaris de fi de vida, EPDs, etc.). o Elaborar estudis d'ecodisseny i d'ecoinnovació (recerca de materials alternatius, normatives vigents, etc.). o Desenvolupar petjades ambientals de productes i organitzacions (PEF, petjada de carboni, petjada hídrica, EPDs, etc.). o Contactar amb els verificadors i els programes d’EPD corresponents. o Cercar informació, analitzar dades i tractar-les, valorar la representativitat i participar en estudis de mercat. o Supervisar lliuraments dels consultors júnior i realitzar la tutoria en el procés de benvinguda de consultors júniors o d’estudiants en pràctiques. o Participar en grups de treball interns de temàtiques específiques i mantenir una participació activa per a activar oportunitats i detectar àrees de treball a potenciar/millorar.

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
Les característiques de la vacant

o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona o Manlleu.

Municipi (lloc de treball)
Barcelona

Requisits del candidat

Formació
  • Llicenciatura o grau en Biologia
  • Llicenciatura o grau en Ciències Ambientals
Idiomes
  • Anglès
  • Català
  • Castellà
Altres requisits
El perfil professional que necessitem

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇

Formació i coneixements clau

o Formació en: Enginyeria, Ciències Ambientals, Administració i Direcció d’Empreses o titulació similar.

Valorem també la formació específica i l’experiència a partir de 2 anys en:
o Consultoria i coneixements propis del sector en relació a l’economia circular.
o Idiomes: Català (C1), Castellà (C1) i Anglès (C1).
o Informàtica: Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint).
o Recerca d'informació, gestió de la informació i redacció.
o Anàlisi del cicle de vida.
o Ecodisseny.
o Petjades de carboni i hídrica.
o Declaracions Ambientals de Producte.
o Packaging.
o Estudis de mercat.
o Definició i desenvolupament de plans estratègics i fulls de ruta.
o Es valorarà haver treballat en ambients internacionals, pimes i grans empreses, principalment del sector privat.

Valorem també:
o Màster, Postgrau o Doctorat en: Economia circular; Ecodisseny; Sostenibilitat; Enginyeria ambiental o titulació equivalent
o Formació i/o coneixements en SIMAPRO, GaBi o Ecoinvent.
o Haver treballat en ambients internacionals, pimes i grans empreses, principalment del sector privat.
Experiència professional requerida

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
Les característiques de la vacant

o El teu contracte serà indefinit.
o Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
o El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a les nostres instal·lacions de Barcelona o Manlleu.

Municipi (lloc de treball)
Barcelona