Inici > Què fem? > Projectes antics > Universitat de Ponent de Ciències de la Natura: Curs d’EA

Universitat de Ponent de Ciències de la Natura: Curs d’EA

Desenvolupament d’un Curs d’Educació Ambiental a la seu de la UPCN (Serós, Lleida), iniciat durant els cursos d’estiu de la pròpia UPCN, i amb continuïtat al llarg del curs 2005-2006.

Des de la SCEA es va elaborar una proposta, que es dugué a terme a partir de la creació d’un grup de treball de socis de la SCEA, que va definir els continguts del curs i va assumir la docència de les sessions.

RESULTAT FINAL:

  • Curs d’Estiu: Mòdul de 5 sessions d’Educació Ambiental del dilluns 25 al divendres 29 de juliol, desenvolupades per: Margarida Feliu, Ana Prieto, Carles Xifra i Elena Forcada.
  • Curs de Tardor – Hivern: Mòdul de 4 sessions de 6 hores, realitzades en caps de setmana als mesos de setembre, octubre novembre i gener. Aquestes sessions han estat desenvolupades per Júlia García, Lluís Pagespetit i Miquel Marcelino.
    La proposta va continuar amb la realització del Curs de primavera, durant els mesos de febrer a maig del 2006, amb 4 sessions més de cap de setmana. Aquestes sessions van ser desenvolupades per Júlia García, Miquel Marcelino, Ester Fanlo, Meritxell Pastor i Pietat Pizarro.

Comparteix el projecte