Benvinguts al portal de sol·licitud de servei d’assessorament gratuït de la SCEA. Aquest servei és una part consolidada de la nostra entitat i reflecteix la nostra missió i visió d’assistir i enfortir el sector de l’Educació Ambiental a Catalunya.

Per obtenir informació addicional, podeu consultar les nostres preguntes freqüents (FAQs), on trobareu respostes a les consultes més comunes.

Dins de l’àmbit socioempresarial, us oferim la possibilitat de rebre assessorament personalitzat i especialitzat segons les vostres necessitats específiques. Aquest servei és possible gràcies al conveni de col·laboració establert amb Barcelona Activa.

D’altra banda, si esteu buscant assessorament pedagògic per als vostres projectes, les entitats i persones que formen part de SCEA us poden proporcionar els seus coneixements, recursos i serveis. Feu-nos arribar les vostres necessitats concretes i us oferirem assessorament perquè el vostre projecte aconsegueixi la qualitat desitjada.

Estem compromesos a proporcionar-vos l’assessorament més actual i útil per al vostre cas, ajudant-vos a créixer i tenir un impacte positiu en l’educació ambiental. Per tal de rebre aquest servei, només cal que ompliu el formulari de sol·licitud que presentem a continuació, i en poc temps ens posarem en contacte amb vosaltres.

Fes un cop d’ull a…

Formulari de sol·licitud d’assessorament