Inici > Recursos > Ofertes laborals > 2 EDUCADORS/ES ACTIVITATS DE CIÈNCIA (CATALUNYA)

2 EDUCADORS/ES ACTIVITATS DE CIÈNCIA (CATALUNYA)

Descripció de l’oferta

Busquem persones extravertides i dinàmiques, amb experiència en la divulgació científica i la transmissió del coneixement científic, amb caràcter obert i facilitat pel treball en equip, responsable i amb flexibilitat de desplaçament i horària, per a la dinamització d’un programa educatiu per una important entitat estatal dedicada a reforçar el vincle entre ciència i societat.

Responsabilitats:

Portaràs a terme la dinamització de d’ activitats educatives relacionades amb el món de la ciència en centres educatius principalment de Catalunya, però també de l’Aragó i Castelló, formant part de cada una de les experiències educatives realitzades a través de programes innovadors. Entre les teves responsabilitats destaquen: • Realització d’activitats i tallers científics. • Rebuda del grup, desenvolupament de l’activitat i comiat. • Valoració de les activitats desenvolupades. • Desplaçament a les localitats on es realitzen les activitats (inclou alguna setmana amb pernoctació a Aragó i Castelló)

Serà imprescindible l’expertesa d’almenys un any en una posició similar, realitzant tallers, visites guiades i/o dinàmiques grupals de divulgació científica o transmissió del coneixement científic.

Si vols formar part del procés emplena el formulari web http://talent.lavola.com indicant l’oferta: Atenció al visitant (Parc Natural). T’esperem!

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
Jornada: 35h setmanals de dilluns a divendres.
Horari: matins de 7:30h a 14:30h.
Municipi (lloc de treball)
Barcelona
Durada aproximada
De finals de setembre a principis de desembre de 2021.

Requisits del candidat

Formació
  • Llicenciatura o grau en Biologia
  • Llicenciatura o grau en Ciències Ambientals
  • Altres
Formació altres
Titulació universitària superior en ciències, com per exemple: matemàtiques, química, física, geografia, genètica, enginyeria, medicina, nano ciència, biologia, ciències ambientals...
Idiomes
  • Català
  • Castellà
Altres requisits
Es valorarà la participació en projectes del tercer sector, haver realitzat tasques de formador o docència i/o haver col·laborat en activitats relacionades amb el món del lleure.
Es valorarà disposar de vehicle (s’abonarà el quilometratge).
Experiència professional requerida

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
Jornada: 35h setmanals de dilluns a divendres.
Horari: matins de 7:30h a 14:30h.
Municipi (lloc de treball)
Barcelona
Durada aproximada
De finals de setembre a principis de desembre de 2021.