Inici > Recursos > Ofertes laborals > Informadors/es Ambientals – Museu Científic (Francès)

Informadors/es Ambientals – Museu Científic (Francès)

Descripció de l’oferta

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀    El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.  

Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇  

Uneix-te a l’equip d’informadors i informadores ambientals: un equip que es reinventa i desafia als visitants contínuament, despertant la seva curiositat per la ciència i animant-los a crear un futur més sostenible i compromès socialment. Busquem persones extravertides i dinàmiques, amb caràcter obert i amable que connecti amb l’equip i els seus visitants, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip d’un museu que ha esdevingut un important centre de divulgació científica a la ciutat de Barcelona. 🎯Coneix la teva missió      Quins són els teus reptes i objectius?     o Informaràs als visitants del museu sobre el funcionament de la teva sala i les mesures de seguretat. o Gestionaràs el flux d’atenció al visitant i portaràs un registre actualitzat de les intervencions realitzades als visitants que has acollit. o T’endinsaràs en el petit univers de coneixements que t’esperen a la teva sala i estudiaràs els continguts científics que s’hi comparteixen en ella. o Realitzaràs píndoles informatives ben originals sobre els diferents mòduls de la teva sala. o Informaràs al coordinador/a de l’equip de tota incidència tècnica a la teva sala. No ho dubtis, compta sempre que ho necessitis amb el suport del teu coordinador/a!

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
📋Les característiques del teu rol  
  
o Treballaràs a jornada parcial.  
o T’uniràs a l’equip d’educadors i educadores del guardonat com a millor museu científic d’Europa i que tot just està situat a la ciutat de Barcelona.
  
Municipi (lloc de treball)
Barcelona

Requisits del candidat

Formació
  • Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació i Control Ambiental
  • Llicenciatura o grau en Biologia
  • Llicenciatura o grau en Ciències Ambientals
  • Llicenciatura o grau en Pedagogia o altres afins
Idiomes
  • Català
  • Castellà
  • Altres
Idioma altres
Francès
Altres requisits
💡Com és la persona que estem buscant?  
  
Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇  

La teva formació ideal és...  
  
o Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) o Superior (CFGS) o bé que siguis estudiant universitari de l’àmbit científic o sanitari.
o Domini del Català, Castellà i anglès/francès.
o Que disposis de flexibilitat horària per donar resposta a possibles necessitats del servei.
o Que resideixis a Barcelona ciutat o voltants. Quines seran les teves competències i habilitats?  
  
Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:  
  
o Dinamisme i proactivitat.
o Autonomia i responsabilitat.
o Intel·ligència emocional i assertivitat.
o Treball en equip i cooperació.
o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
Experiència professional requerida

Anthesis Lavola

Dedicació / Horari
📋Les característiques del teu rol  
  
o Treballaràs a jornada parcial.  
o T’uniràs a l’equip d’educadors i educadores del guardonat com a millor museu científic d’Europa i que tot just està situat a la ciutat de Barcelona.
  
Municipi (lloc de treball)
Barcelona