Inici > Agenda > Activisme, pagesia i comunitat

Activisme, pagesia i comunitat

Carregant Esdeveniments

En una societat cada cop més allunyada del sector primari, interessar-se per l’origen dels aliments és el primer pas cap a un consum responsable. Entendre el rerefons de la producció agroalimentària, consumir productes locals, aprendre a cultivar-los, relacionar la pagesia amb la gestió forestal, de vital importància en episodis de sequera, per prevenir incendis o valorar i defensar la biodiversitat són només algunes de les arestes del sistema alimentari que predomina avui en dia. Combatre’l i oferir alternatives de producció i consum, de col·laboració, integració i organització veïnal és, precisament, l’objectiu de moltes iniciatives i projectes sorgits a l’àrea metropolitana de Barcelona. Donem-los veu!

Amb la participació de: Arnau Montserrat (Ruralitzem), Erik Hobbelink (Can Pujades), Keras Buti (ponent pendent de confirmació). A càrrec d’Espai Consum Responsable i Can Calopa.

Servei d’autobús gratuït per facilitar l’anada i tornada a Can Calopa. Punt de trobada/sortida: 18 h. a la plaça de Sarrià s/n (davant de l’església). Punt d’arribada: 22.40 h. a la plaça de Sarrià s/n (davant de l’església).

Horaris i desenvolupament de la jornada:
18.45 h. – Visita a Can Calopa i copa de benvinguda
19.15 h. – Diàleg
20.45 h. – Sopar a la fresca a la Vinoteca de Can Calopa.
*El sopar serà optatiu i a càrrec de cada participant. L’oferta consisteix en dos plats + copa de vi de Can Calopa (15€ per persona). Aquesta oferta, com la resta de menjar i begudes de la carta, estaran disponibles.

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaebrOonGFFGVcipfG7OWg-vtbY5O9_uFLewAlUny9IPILJA/viewform

Més informació: https://olivera.org/dialegs/

Comparteix l'activitat

Go to Top