CA ES EN FR
Inici > Agenda > I Biomarató de Flora

I Biomarató de Flora

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Fascinació per les Plantes (18 de maig) la Sociedad Española de Botánica (SEBOT) organitza la I Biomarató de Flora Espanyola amb l’objectiu de donar a conèixer la biodiversitat vegetal i crear consciència de l’entorn.

Una biomarató és un esdeveniment de ciència ciutadana on els participants fan sortides de reconeixement d’espècies, en aquest cas vegetals, que amb l’ajuda d’aficionats i experts identifiquen. Formant part d’una biomarató tothom pot ser científic!

Per a participar a la I Biomarató de Flora us heu de registrar a la plataforma iNaturalist i unir-vos al projecte català. Mitjançant l’aplicació o bé a través del web, els participants haureu de penjar fotografies de les plantes observades i intentar identificar-les (no és necessari coneixement previ ja que la pròpia aplicació suggereix el nom de la planta però davant del dubte sempre podeu identificar-la com a “Plantae”). Posteriorment, altres usuaris de l’aplicació validaran les identificacions i les determinaran per tu! Un cop confirmades les espècies, les dades passaran a formar part de la plataforma de biodiversitat GBIF d’ús lliure.

També podeu seguir les xarxes socials de la Biomarató per estar informats de l’esdeveniment:

– Instagram: @biomaraton_de_flora_espanola
– Twitter: @biomaraton

Comparteix l'activitat

Go to Top