CA ES EN FR
Inici > Agenda

Esdeveniments

El Parc des de casa

Online

Els parcs metropolitans són molt importants pels seus serveis socioambientals i per combatre el canvi climàtic.

Gratuït

Presentació del projecte Water Education Today

Casa de l'Aigua de Trinitat Nova Carrer Garbí, 2, Barcelona

Water Education Today ( WET ) és un esforç únic dissenyat per generar solucions a llarg termini pels desafiaments específics de l’aigua. Hi haurà diferents tallers simultanis durant la presentació, per a infants fins a 12 anys. 

Gratuït

LA HISTÒRIA D’UNA DONA D’AIGUA. LA PAITIDA

Amfiteatre de Roquetes

Dimecres 24 de març a les 15.30 h i a les 17 h. Per a nens i nenes entre 5 i 12 anys, escoltarem una història encisadora sobre la Paitida i les seves virtuts, en un entorn màgic.

Gratuït

Intercanvi d’experiències: L’educació ambiental als museus

Online

Trobada per a conèixer com es fa l'EA des dels museus, reptes i situació actual, i quins recursos i eines ofereixen a les entitats d’educació ambiental i professionals del sector, per a la realització dels seus propis projectes.

Gratuït

Sessió 3 – De la recerca a l’acció transformadora – CNEA 20/21

Online

Aquesta sessió forma part de "Mirades per a la transformació". Cinc taules rodones d’expertesa per innovar en la cultura de la sostenibilitat i la transformació col·lectiva, que es porten a terme en el marc del Congrés Nacional d'Educació Ambiental 20/21.

Gratuït

TALLER DE DIBUIX NATURALISTA

Online

T’agrada l’art i la natura? Apropa’t al món del dibuix natura- lista i científic. Aprendrem a il·lustrar tota mena d’elements naturals de forma pràctica amb Sergi Torné, biòleg i artista de guies de natura. Activitat dirigida a públic adult.

Gratuït
Go to Top