CA ES EN FR
Inici > Agenda > Mesures per a la millora energètica de la llar

Mesures per a la millora energètica de la llar

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Has mesurat mai l’eficiència energètica de casa teva? Tens la casa ben aïllada tèrmicament? Com pots actuar per aprofitar millor l’energia?

L’eficiència energètica és la capacitat de minimitzar els recursos energètics utilitzats per aconseguir un determinat grau de confort. El cost d’escalfar una casa tèrmicament ineficient és molt major que el d’escalfar-ne una de ben aïllada. Segons l’Institut Nacional d’Estadística, el 60% dels habitatges estan construïts sense criteris d’eficiència energètica i el 13% de la població catalana no pot mantenir casa seva a una temperatura adequada (20 graus a l’hivern i 25 graus a l’estiu).

En aquest taller veurem els elements que cal tenir en compte per determinar el grau d’eficiència energètica d’un edifici i descobrirem les possibilitats que tenim a l’abast per a millorar l’eficiència energètica a l’interior dels habitatges, des de la substitució d’instal·lacions a les mesures low cost i les ajudes específiques.

L’aparell que més energia consumeix en una llar és la nevera. En aquest vídeo us expliquem alguns trucs per evitar que consumeixi més electricitat de la necessària.

En aquest altre vídeo us mostrem com funciona un temporitzador, un aparell que ens permet aconseguir estalvi i eficiència energètica a molt baix cost.

Aquesta activitat forma part del programa Carrega’t d’Energia.

En col·laboració amb la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

Cal inscripció prèvia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Go to Top