CA ES EN FR
Inici > Agenda > Presentació del projecte Water Education Today

Presentació del projecte Water Education Today

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Celebració Dia Mundial de l’Aigua, Casa de l’Aigua 20 de març de 2021

 

Arriba una nova edició de l’Aiguart, el cicle d’activitats que reivindica la importància de l’aigua a través de l’art. El Festival s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua.

Hem pres consciència que l’aigua és un bé escàs i hem avançat molt en el seu estalvi. Ara, la situació d’emergència climàtica en que ens trobem pot agreujar encara més la manca d’aquest recurs. És per aquest motiu que en aquesta edició volem fer un pas més enllà i centrar-nos en el consum d’aigua que no es veu: l’aigua virtual i la petjada hídrica.

L’aigua que consumim de manera indirecta en el nostre dia a dia és l’anomenada aigua virtual, aquella que s’utilitza per a l’elaboració d’un producte o d’un servei. La petjada hídrica és el resultat de sumar l’aigua virtual utilitzada per a produir tots els béns i serveis que consumim amb l’aigua que consumim directament per beure o pels diferents usos domèstics o hàbits d’higiene.

Atrevim-nos a descobrir l’aigua des de totes les seves vessants i fem front a la menor disponibilitat d’aigua que tindrem en els propers anys a causa del canvi climàtic.

 

Data: 20/03/2021

Nom de l’activitat/taller: Celebració del Dia Mundial de l’Aigua

Breu descripció: El projecte Water Education Today ( WET ) és un esforç únic dissenyat per generar solucions a llarg termini pels desafiaments específics de l’aigua. Hi haurà diferents tallers familiars simultanis durant la presentació, per a infants fins a 12 anys.

Horari: 10 a 13 h.

Lloc de celebració: Casa de l’Aigua de Trinitat Nova.

Dates i adreça d’inscripció: inscripcions a casadelaigua@scea.cat

Qui organitza: Organitza Casa de l’Aigua de Trinitat Nova i Fundació Vincles, amb la col·laboració de Vitae Kombucha.

Go to Top