CA ES EN FR
Inici > Agenda > Renova la teva roba a l’aire lliure: espai de sensibilització ambiental, cultural i lúdic FAMILIAR

Renova la teva roba a l’aire lliure: espai de sensibilització ambiental, cultural i lúdic FAMILIAR

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Matinal d’activitats sobre reutilització, reparació, reciclatge i transformació de roba per a petits i grans.

Un matí per conèixer, de manera lúdica, els reptes del model actual de consum de roba: la reutilització (segona mà), la reparació, el reciclatge i la transformació de roba.

Us esperen al Pou de la Figuera:

Un espectacle-contacontes: ”ContAnimació Sostenible”, contes responsables, ecològics i sostenibles per prendre consciència de la importància de reduir i repensar el nostre consum de roba.

Una Desfilada Renova a càrrec de Pezpunto, Dona Kolors, la Fundació Formació i Treball, Solidança i Estel Tàpia.

Un servei de reparació de roba, La Didaltruck, a càrrec de Solidança.

Un servei d’assessorament i descoberta de la tècnica Upcycling a càrrec d’Elsie Dantart. Porteu una peça de roba a la qual vulgueu donar una segona vida!

Activitat coorganitzada per l’Espai Jove Palau Alòs, La Fàbrica del Sol, l’Espai lúdic ambiental per a famílies del Parc de la Ciutadella (LaLudo), l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i l’Espai de Consum Responsable.

Hi col·laboren Formació i Treball, Solidança, Estel Tàpia, Dona Kolors, Pezpunto i Elsi Dantart Casa d’Oficis (alumnes medi-ambient), Alumnes del Grau en Disseny de l’Universitat de Barcelona

Cal inscripció prèvia a https://forms.gle/aW8admYtEkbN4hPeA o al formulari de la BIO a l’Instagram de @palaualos

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Go to Top