Xerrada, taller i tastet sobre alternatives a les begudes alcohòliques i els refrescos comercials, de preparació casolana.
Begudes alcohòliques, refrescos ensucrats, excitants, sucs poc “naturals”… Sembla que l’oferta és força depriment. No obstant això, a tothom li agrada refrescar-se, aquest formigueig d’una beguda amb gas o un bon maridatge; aleshores: no hi ha alternatives saludables?
Sí! Fins i tot als restaurants s’estan buscant (i posant de moda) alternatives al vi, admetent que no és tan bona combinació. Trenquem motlles!
Sabíeu que històricament s’havien fermentat les begudes per conservar-les, i no sempre amb alcohol però sí amb gas? Que potser d’aquí ens ve el gust per les begudes carbonatades?
Que aquí teníem una coca-cola silvestre, feta amb l’arítjol, la “sarsa” o zarzaparrilla? Us ressonen les infusions fredes de flors, la cervesa de gingebre, el xampanyet de saüc, o el kombutxa? Us convidem a un nou univers de begudes saludables casolanes, fermentades o no, senzilles i per a tota la família.
Sense alcohol, sense sucre, sense edulcorants… però amb gust!
Amb la col·laboració de l’Alba, terapeuta holística.