CA ES EN FR
Inici > Agenda > Uns veïns ben vius

Uns veïns ben vius

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Itinerari per conèixer la biodiversitat del barri de la Barceloneta.

Molt sovint sentim a parlar de la biodiversitat, però poques vegades ens parem a pensar què significa. Molts de nosaltres coneixem el significat de la “diversitat” en la nostra vida quotidiana: la diversitat de la cuina mediterrània, la diversitat dels paisatges que ens envolten, la diversitat de persones i de cultures d’una ciutat com Barcelona, etc.

Aquesta activitat pretén explicar el concepte de biodiversitat d’una manera senzilla i pràctica tot aprofitant els recursos que ens brinden tant La Fàbrica del Sol com el barri de la Barceloneta.

Coneixerem arbres com les moreres, els tamarius i els pins pinyoners, plantes com la verbena i la sàlvia, i aprendrem a reconèixer ocells com les merles, les gralles, els pit-roigs, les cueretes i les mallerengues.

Qualsevol ambient és important per a conservar la natura i fins i tot el racó més urbà guarda sorpreses que cal conèixer i protegir.

En el marc de la Festa de la Ciència.

Aquesta visita forma part del programa Com Funciona Barcelona.

Cal inscripció prèvia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Go to Top