Inici > Agenda > VIDA ENTRE CAVALLS LLIURES, AL PLÀ DE L’ORRI

VIDA ENTRE CAVALLS LLIURES, AL PLÀ DE L’ORRI

Carregant Esdeveniments

Vida entre cavalls lliures al Pla de l’Orri: El paradís dels cavalls

El cos o l’ànima et demanen entrar en la dimensió de la connexió amb la natura, els cavalls i el món rural?

Tu pots conèixer i gaudir aquesta manera de viure durant un dia, a la Seu de la Fundació Miranda a l’Alt Berguedà.

Un dia per conèixer l’essència dels cavalls i la Fundació Miranda en el seu lloc d’origen, de la mà dels seus creadors i dels qui porten la Direcció del projecte i el Benestar dels cavalls. L’espai on es troben tots els ramats de la Fundació per passar l’estiu.

Pots passar un dia en aquest Espai Protegit d’Interès Natural i Reserva de Fauna Salvatge, compartint la presència dels cavalls, aprenent amb ells, i degustar un dinar amb productes ecològics i Km0 elaborats amb la sensibilitat i els valors que respiren l’espai i el Projecte.

Emporta’t un trosset de vida entre cavalls lliures a casa teva!!

Hora i lloc d’inici:

Hora i lloc trobada: 10.30h Café La Marieta, a Sant Julià de Cerdanyola.

Tancament de l’activitat cap a les 18.30 h

A qui va adreçada l’activitat?

A tothom qui vulgui contactar amb els cavalls des del respecte, l’escolta I apropant-se al seu entorn natural. A qui vulgui viure un dia d’immersió a la natura (el no fàcil accés al Pla de l’Orri, li dóna un valor d’intensitat a l’experiència, que rau en el canvi de context que provoca amb relativament poca estona de desplaçament).

Activitat oberta a famílies, persones no acompanyades, infants i adolescents de qualsevol edat (tot i que no es tracta d’una activitat infantil). L’espai permet trobar un espai de calma per als adults, i d’expansió per als infants.

Què fem?

Matí: Benvinguda i Presentació del projecte a l’aula d’Entorn Rural del Pla de l’Orri. Ruta guiada i contacte guiat amb els cavalls I les manades. Tast de la Metodologia Miranda de connexió Cavalls/Persones/Natura. Al camp: Què és un cavall de veritat? Etologia, vida social, mites i creences.

Dinar eco i Km0 a la Cuina de l’Orri

Tarda: Sobretaula per seguir aprenent. Espai per compartir. Preguntes, dubtes, inquietuds. Temps per tu. Espai per reconnectar amb els cavalls i la natura com et vingui de gust o et calgui (passejar, meditar, migdiada sota un arbre, te o café en algun dels nostres racons inspiradors…) Tancament i tornada al poble.

El preu de l’activitat inclou el taxi 4×4 per pujar i baixar per la pista forestal que connecta el poble amb la finca, assegurança, guiatge professional, acompanyament per part dels responsables, i dinar eco (opcions veganes, gluten free etc…)

Comparteix l'activitat

Go to Top