CA ES EN FR
Inici > Agenda > VIDA ENTRE CAVALLS LLIURES, AL PLÀ DE L’ORRI

VIDA ENTRE CAVALLS LLIURES, AL PLÀ DE L’ORRI

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Vida entre cavalls lliures al Pla de l’Orri: El paradís dels cavalls

El cos o l’ànima et demanen entrar en la dimensió de la connexió amb la natura, els cavalls i el món rural?

Tu pots conèixer i gaudir aquesta manera de viure durant un dia, a la Seu de la Fundació Miranda a l’Alt Berguedà.

Un dia per conèixer l’essència dels cavalls i la Fundació Miranda en el seu lloc d’origen, de la mà dels seus creadors i dels qui porten la Direcció del projecte i el Benestar dels cavalls. L’espai on es troben tots els ramats de la Fundació per passar l’estiu.

Pots passar un dia en aquest Espai Protegit d’Interès Natural i Reserva de Fauna Salvatge, compartint la presència dels cavalls, aprenent amb ells, i degustar un dinar amb productes ecològics i Km0 elaborats amb la sensibilitat i els valors que respiren l’espai i el Projecte.

Emporta’t un trosset de vida entre cavalls lliures a casa teva!!

Hora i lloc d’inici:

Hora i lloc trobada: 10.30h Café La Marieta, a Sant Julià de Cerdanyola.

Tancament de l’activitat cap a les 18.30 h

A qui va adreçada l’activitat?

A tothom qui vulgui contactar amb els cavalls des del respecte, l’escolta I apropant-se al seu entorn natural. A qui vulgui viure un dia d’immersió a la natura (el no fàcil accés al Pla de l’Orri, li dóna un valor d’intensitat a l’experiència, que rau en el canvi de context que provoca amb relativament poca estona de desplaçament).

Activitat oberta a famílies, persones no acompanyades, infants i adolescents de qualsevol edat (tot i que no es tracta d’una activitat infantil). L’espai permet trobar un espai de calma per als adults, i d’expansió per als infants.

Què fem?

Matí: Benvinguda i Presentació del projecte a l’aula d’Entorn Rural del Pla de l’Orri. Ruta guiada i contacte guiat amb els cavalls I les manades. Tast de la Metodologia Miranda de connexió Cavalls/Persones/Natura. Al camp: Què és un cavall de veritat? Etologia, vida social, mites i creences.

Dinar eco i Km0 a la Cuina de l’Orri

Tarda: Sobretaula per seguir aprenent. Espai per compartir. Preguntes, dubtes, inquietuds. Temps per tu. Espai per reconnectar amb els cavalls i la natura com et vingui de gust o et calgui (passejar, meditar, migdiada sota un arbre, te o café en algun dels nostres racons inspiradors…) Tancament i tornada al poble.

El preu de l’activitat inclou el taxi 4×4 per pujar i baixar per la pista forestal que connecta el poble amb la finca, assegurança, guiatge professional, acompanyament per part dels responsables, i dinar eco (opcions veganes, gluten free etc…)

Comparteix l'activitat

Go to Top